Over Schrama Agro

Schrama Agro is met een breed assortiment aan producten een betrouwbare toeleverancier van de agrarische sector.

Het ontwikkelen van stalstrooisels, in samenwerking met specialisten, behoort ook tot één van die betrouwbare producten. Met een productielocatie in Biddinghuizen wordt de kwaliteit van deze strooisels gewaarborgd. Bovendien wordt er continu gezocht naar optimalisatie. Het bieden van maatwerk naar de wensen van de klant is mogelijk. Hierdoor is er altijd een passend product voor ieder staltype.

Naast de stalstrooisels houdt Schrama Agro zich ook bezig met een gevarieerd aanbod ruwvoer, landbouwkalk en producten ten behoeve van stalhygiëne.

Schrama Agro biedt met dit uitgebreide aanbod producten een belangrijke meerwaarde voor het veehouderijbedrijf. Dankzij de selectie op kwalitatief hoge componenten streven we samen naar een super resultaat tegen lage kosten.

Schrama Agro biedt:

Korte lijnen
Eerlijke prijzen
Persoonlijk advies op maat
Hoogwaardige productkwaliteit
Korte levertijd
Persoonlijk contact

Postadres

Markerwaardweg 36

1606 AS Venhuizen

+31 6 41075648

info@schrama-agro.nl

Zo begon Schrama Agro

In 2017 wordt het bedrijf opgericht door Renik Schrama, na 10 jaar gewerkt te hebben als bedrijfsleider op meerdere melk- en vleesveebedrijven. De ambitie voor een eigen bedrijf speelt al geruime tijd in het achterhoofd.

Door zijn ervaring als bedrijfsleider is Renik voortdurend op de hoogte van wat er op de bedrijven, en binnen de sector speelt. Drijfveer achter het opstarten van Schrama Agro is het mogelijk maken van de toelevering van agrarische producten waar eenvoud, eerlijkheid en duidelijkheid een belangrijke basis vormen. Het bieden van continuiteit in kwalitatief goede producten voor veehouderijbedrijven.

Het doel voor Schrama Agro is om het assortiment verder uit te breiden, met focus op vernieuwing en de wens van u als klant!